sâmbătă, 29 mai 2010

PROMise I won`t be a `viitor practician` forever????

Deci, prin urmare, asadar. Dupa cum e de la sine inteles, cursul festivos a venit si a trecut in vreo 3 ore jumate. 3 ore jumate a dracu de lungi, tinand cont ca fauna organizatoare (in care ma includ cu mandrie de pionier) s-a culcat la ora 2 a.m. si s-a trezit la ora 6 la.fel.de.a.m., pentru a pune la punct `ultimele detalii`. Adica organizeaza, fanica, dis-de-dimineata, o cireada de 153 de studenti, vreo 200 de parinti, frati, verisori de gradul 5 si malaci care isi bateau prietenele absolvente de fata cu toata lumea si, o da!, sa nu uitam de cei 8 profesori care nu stiau unde trebuie sa purceada. *este momentul pentru oftaturi cu ecou din Neanderthalia, precum Hmmmphff*
In mod nesperat de norocos, d-l profesor Farte(sau Firte, e o mare dilema)aka catedra godfather a plecat fix inainte sa proiectam spotul nostru de luare in deradere a facultatii de Comunicare Socialista si Relatii cu Publicul, pe care il puteti vedea aici (nu-mi merge treaba cu linkul, dar faceti bine si dati copy-paste la asta: http://www.youtube.com/watch?v=TUKEo2tDjZE), astfel incat suntem aproape sigure ca vom promova examenele de final si poate chiar si licenta. iei.

Acesta este un moment publicitar, in care laud prezentatorii `evenimentului monden`, Anca si Marius, care nu i-au lasat pe profi sa abereze in discursuri, ci i-au directionat cu abilitate catre `proiecte la cantina.blogging.doamna secretara.viitor practician.bere.licenta cu 10.ora 8 dimineata.ceai de lamaie.` (acestia sunt cativa din termenii pe care profii trebuiau musai sa-i introduca in discursurile lor. mu hahah haha evil) In orice caz, totul a fost bine si frumos, s-a stat la coada la returnat robe si toci, dintre care 2 au disparut in Narnia, s-a stat in fata blitzurilor pana am facut cataracta si NU, NU am facut poze la Leii din fata Universitatii!!!!!!!!! God shall punish us severly and we shall never ever go to heaven!!!

As putea omite sa mentionez ca, teoretic, am castigat pariul, fierband vinul si strangand aburii intr-o folie de aluminiu, hence, apa! dar nu m-ar lasa inima sa nu scriu despre incapatanarea nemaivazuta a lui Filip, care nu s-a lasat tarata pe statuia din Piata Unirii nici mituita cu tort de la Select, nici amenintata, nici santajata emotional. Deci poze sau filmari indecente cu Oana in pampersi de nailon si evantai din carton cu snur, la care tipa politistii patriei sa se dea jos ca plang copiii, nu am.

Trecand peste acest moment ratat (and I blame you and only you, kitik!!!), ajungem la partea aia interesanta, unde toata lumea e beata si danseaza pe Rage Against the Machine, desi in mod obisnuit ar fi fost de gasit in skin sau office (adica next level fitza shit cu fundal de inna hot). Dupa cateva beri si multe strigari la shoturi din partea senzualei animatoare, Amelie, cine sa mai faca diferenta intre Chelsea Dagger, Morena Morena I give you my looove si Videli Noch?!

Pentru ca imaginile fac cat o mie de cuvinte (pe care le-am depasit aberand cu gratie), take a peek at this load of monkeys:



Dadadada! Copacii infloriti!



Peer Pressure. Adolf O`Hara Moisa punand in practica tehnicile de persuasiune:>



Dupa numai jumatate de bere si atitudinea de CSRPista iese la iveala. Sad, isn`t it?!



Tatatattataaaa Filip!



Cu dragoste si abjectie,

Viitorul Practician

0 comentarii:

  © Blogger templates 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP  

Copyright 2008-2009 @ V.V.