luni, 21 martie 2011

Fuck copy-paste! We got copywrite!

Am cel mai pantagruelic-gargantuelic-imens-de-urias zambet de jur imprejurul fetei!

Si asta numai si numai datorita unor persoane tare dragi mie si altor zeci de mii de persoane, incluzand personalitatile multiple si piticutii de pe creier care populeaza multe capete rasarite: Oana Filip (despre ea am mai tot scris si de bine, si de foarte bine) si Adriana Gaftoniuc (una din putinele persoane care mi-au impuiat capul cu chestii utile si foarte faine in facultate si in afara ei - cum ar fi concertul Mariei Raducanu).

Ele au pus la cale un training pentru care as face drumul Bucuresti-Iasi pe jos sau pe bicicleta (tinand cont ca nu stiu sa merg pe bicicleta, zic ca e un sacrificiu de luat in seama):

(DADADA, e cu si despre copywriting si ochii mi s-au transformat in inimioare ca la Sailor Moon!)

E un training in care afli tooooooooot (repet:toooooooooot!!!) ce ti-ai imagina ca ai putea sa afli despre copywriting:

- ce e ala copywrite si daca e adevarat ca se mananca cu mana (raspuns corect: intodeauna. fie ca mana e pe pix sau pe tastatura sau pe creta colorata)
- ce, cine, cum, unde si cand poate face copywrite
- cum sa treci de la copy bun la foarte bun, excelent, senzational si sa ajungi intr-un sfarsit la copywrite dat dracului, cum ne place noua :D
- cum sa scrii dupa un brief scris de o entitate din afara mintii tale uber-creative
- cum sa atragi atentia prin cuvinte simple si bine tintite, fara sa ai nevoie de un megafon si multe sageti fosforescente (sau puseuri de exhibitionism, in functie de preferinte)
- cum sa convingi pe oricine sa cumpere orice (`oricine` poate fi inlocuit, spre exmplu, cu Prince, iar `orice` - cu trening. Se aplica si la `Paris Hilton` si `putina minte`)
- cum sa scrii si tu urari mai frumoase la aniversari, nunti, botezuri, sarbatori siropoase si bar mitzvahs (te scuteste de cautat mesaje pe site-uri kitchioase si te face mai popular:) )
- cum sa eviti formule ca Yow, Dawg! cand ii scrii lui taica-tu sau Hai cu berea aia! cand te adresezi prietenei. Pe scurt, cum sa transmiti mesajul potrivit persoanei potrivite, ambalat frumos intr-un limbaj (bineinteles) potrivit.

Mai mult, ai sansa sa exersezi live tehnici, strategii, metode, smecherii si alte mis-masuri de-ale copywriting-ului si sa primesti feedback de la Oana si Adriana. Crede-ma, stiu ele bine ce fac si vor ca si tu sa faci la fel de bine ca ele!

Si inca ceva! Dupa training o sa poti raspunde cat se poate de sincer si de `la obiect` la intrebarea `De ce esti copy?`. Si o sa ai cel mai pantagruelic-gargantuelic-imens-de-urias zambet de jur imprejurul fetei cand o sa faci asta!

p.s. m-a luat entuziasmul pe sus si era sa uit: Trainingul va avea loc în perioada 16-17 Aprilie 2011 în sediul Development Training Consulting, Str. Elena Doamna, Nr.61A, Etaj 4, Iasi. Taxa de participare este de 300 lei iar formularul de aplicare il gasiti aici.

p.p.s. Numarul maxim de persoane e 12, pentru ca Oanei si Adrianei le place sa ofere fiecaruia atentia binemeritata, asa ca nu stati prea mult pe ganduri!

Citand un clasic in viata: Ma inchin si voie buna!:)

Link

2 comentarii:

Oana 22 martie 2011 la 01:11  

Sailor Moon sunt eu acum, după ce am citit articolul ăsta genial. Mi s-a făcut şi mai dor de tine, dude! :D

Îţi mulţumesc cu plecăciuni pentru cuvintele frumoase! A, aş da orice să te văd pe bibicletă. :))

O să primeşti fotografii de la training, promise you that! >:D<

Mă-nclin şi eu, cu mare drag!

Unknown 22 martie 2011 la 01:51  

:)) eu pe bicicleta = poze cu maimuta la mare. toata lumea vrea asa ceva:))

Tu nu poti fi Sailor Moon, ca eu am ocupat deja pozitia de blonda cu ochi mari si naivi. Tu o sa fii Sailor Jupiter, aia inalta si satena care rupe tot.

In oriceeee caaaaz *schimb subiectul*, fotografiile alea erau de la sine intelese. plus o inregistrare live, conferinta pe skype si toate alea:))>:D< mucho successo!

  © Blogger templates 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP  

Copyright 2008-2009 @ V.V.